Buddhas ädla åttafaldiga väg

NY UPPLAGA

BUDDHAS ÄDLA ÅTTAFALDIGA VÄG
– vision & omvandling
Sangharakshita
ISBN 978-91-89208-61-2
(Oktober 2021, 178s)
ISBN 978-91-89208-22-3 (e-bok, v. 1.1)

Boken finns nu i NY och OMARBETAD UPPLAGA (texten har fått en noggrann genomgång, med betydligt fler fotnoter, och layouten har snyggats till). Den finns att köpa – som tryckt bok och e-bok (ePub) – från Adlibris, Bokus, iBooks, m.fl. eller också från vår widgetshop genom Publit. Boken finns också i mobi-format för Kindle-läsare – kontakta förlaget om du vill köpa en mobi-fil, för 65 kr.

(E-boken har också uppdaterats nu.)

Den ädla åttafaldiga vägen är troligtvis en av de mest kända lärorna i Buddhas undervisning. Sangharakshita ger en insatt och levande kommentar till varje steg på vägen, med givande historier och illustrationer. Det är en guide för hur en buddhist kan leva.

Recensioner
från Amazon.co.uk (den engelska upplagan):
Brilliant! By R. Allan on 14 Jun. 2014
”Denna bok var mycket hjälpsam för mig. När jag läst den kände jag inte bara att jag fått en ganska gedigen förståelse av den åttafaldiga vägen i sig, utan även att jag fått en mängd praktiska förslag på hur jag skulle kunna omsätta läran i mitt liv. Liksom med det mesta som Sangharakshita skrivit ligger tonvikten framför allt på hur vi kan låta buddhismen omvandla hela våra liv, istället för att bara ge oss en akademisk kunskap om den. Boken rekommenderas starkt.”

(läs fler recensioner här!)

Den här hemsidan använder cookies, som underlättar ditt användande. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.